Keittiöremontti - Turku, Aura

Keittiö on kodin sydän, jossa viihtyy omat sekä vieraat. Keittiöremontilla jokainen saa toimivan unelmiensa keittiön. Keittiöremontin yhteydessä teemme mm vesieristykset, laatoitukset, LVIS työt, kalusteasennukset ja laitehankinnat; kaikki remontit lattiasta kattoon ja siltä väliltä. Kokonaisuus ratkaisee jossa rakennamme unelmista totta toiveiden mukaan.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneelle asetetaan paljon vaatimuksia. Toimiva, kalustettu ja teknisiltä ominaisuuksiltaan haastava kylpyhuone asettaa vaatimukset kylpyhuoneremontille. Haasteisiin vastataan. Voit toteuttaa kauttamme oman kotikylpyläsi, jossa kaikki on huomioitu viimeisen päälle laatoituksilla, kalusteilla. Nauti kylvystäsi oikein toteutetulla kylpyhuoneremontilla.

Saunaremontti

Sauna löytyy miltei joka kodista. Saunaremontti tehdään pääsääntöisesti kylpyhuoneremontin yhteydessä, jossa tila on yhtenäinen kylpyhuoneen kanssa. Saunaremontissa vesieristykset tehdään oikeaoppisesti ja toimivaan kokonaisuuteen toteutetaan kalusteet ja kiukaat toivomusten mukaan. Perinteistä tai modernia – millaisessa saunassa sinä haluat ne parhaat löylyt.

Märkätilaremontit vaativat aina ammattitaitoa ja osaamista onnistuakseen. Sertifioitu märkätilojen vedeneristäjä tietää mitä tekee.

Yrityksellämme on Vtt:n hyväksymä märkätilasertifikaatti numero VTT - C 4675- 23 - 09
Vedeneristämisen ammattilaiselta työ sujuu aikataulussa ja tuotetuntemus mahdollistaa erilaiset ratkaisut keittiössä, kylpyhuoneessa tai saunatiloissa.

Ilmainen remonttisuunnitelma

Jätä yhteystietosi meille tällä lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!